Útjaink

Válassz kedvedre 1 vagy 2 napos hétvégi kirándulásaink közül!

Az utazások részleteit (az utazások dátumait, mikor indulunk és mikor érkezünk a parkba, részletes program, mikor indulunk és érkezünk haza, stb.) megtalálod a képre kattintva!

Korábbi utasaink mondták

Évi

Mi 15-en utaztunk Plitvicére! Mindannyiunknak a nevében mondom, hogy nagyon nagyon jól éreztük magunkat! Noémi volt az utaskísérőnk és maximálisan segített mindenben, néha nagyon hülye kéréseinket is maximálisan teljesítette, mindent pontosan elmondott és mindenről tájékoztatott bennünket! Tökéletes volt! A busz is rendben volt, a pilóta is nagyon jól vezetett! Köszönjük szépen!

Erzsi

Nagyon jól éreztük magunkat az utazáson! Kényelmes tiszta, busz! Nagyon kedves és szolgálatkész idegenvezetőnk Noémi volt. Aki nagyon flottul, felkészülten és mindenkire odafigyelve vitte a csoportot! Jó volt veletek!! Remélem, hogy lesz még alkalmunk együtt utazni! Köszönök mindent!

Miklós

A látvány, élmény felejthetetlen! Az utaskísérőnk, Noémi nagyon felkészült, segítőkész profi túrázó, aki mindenkire nagyon figyelt! A két sofőr szinte észrevehetetlenül oda vitt bennünket, köszönet Nekik is.

Mária

Nagyon elégedett voltam. Az utaskisérő udvarias volt, mindent elmagyarázott, és nagyon segitő kész volt minden szempontból. Egy nagyszerü kiránduláson vettem részt. Jobb nem is lehetett volna. 

Üzenetküldés a Messenger alkalmazáson keresztül