Útjaink

Válassz kedvedre 1 vagy 2 napos hétvégi kirándulásaink közül!

Az utazások részleteit (az utazások dátumait, mikor indulunk és mikor érkezünk a parkba, részletes program, mikor indulunk és érkezünk haza, stb.) megtalálod a képre kattintva!

Korábbi utasaink mondták

Évi

Nagyon jól éreztem magam, bár sejtettem mire számithatok, a valóságban még gyönyörübb minden mint a képeken 🙂 Utaskísérőnk Rebeka pedig kedves, segitőkész volt, az általa választott utvonal tökéletesen bemutatta a park minden szépségét. Köszönöm az élményt 🙂

Attila

Köszönjük a vidám és kedves kíséretet, a megfelelő tájékoztatást, de legfőképp a biztonságos utazást.

Miklós

A látvány, élmény felejthetetlen! Az utaskísérőnk, Noémi nagyon felkészült, segítőkész profi túrázó, aki mindenkire nagyon figyelt! A két sofőr szinte észrevehetetlenül oda vitt bennünket, köszönet Nekik is.

Katalin

Nem tudom, hol kezdjem, annyi élmény kavarog a fejemben. Először is az utaskísérőnek (Rebeka) köszönjük a tájékoztatást, az infókat, az utazási irodának az értesítéseket, a sofőröknek a kellemes utat. Azt kell mondanom, hogy egy mese szép tájat fedezhettünk fel, ez maga a csoda. Példaértékű, hogy mennyire vigyáznak a környezetre, ilyen tiszta víz még a csapból sem folyik. Ajánlom mindenkinek éltében 1x mindenképpen látogasson el oda, bejártuk a 3/4 ét, hajókáztunk is és buszoztunk is. Még 1x köszönet mindenkinek, nem feledjük soha. Tóth család.

Üzenetküldés a Messenger alkalmazáson keresztül