Csodálatos Plitvice

A Plitvicei-tavak Nemzeti Parkban számos, szebbnél szebb vízesést és türkizkékben pompázó tavat csodálhatsz meg, melyek egytől egyig, minden évszakban ámulatba ejtenek.

A parkba belépve lépcsők vezetnek le a völgybe, és fapallókkal kiépített ösvények és hidak kacsgaringóznak a vízesések között, így testközelből csodálhatod meg a mesés víztükröket és élvezheted  a zuhatagok páratlan látványát.

Ébredő Plitvice

Itt-ott megjelennek az első rügyek, hogy aztán ismét friss zöldbe öltözzön a táj. A vízesések a hóolvadás után ilyenkor a legbővízűbbek és madárcsicsergés tölti meg a tavak világát.

Nézd meg a tavaszi tájról képeinket!

Buja zöld mesevilág

A táj csupa-csupa zöld, a kristálytiszta tavak pedig élénk türkiz színben pompáznak. Élettel teli a táj, melegséggel töltik meg a napsugarak Plitvice völgyét.

Nézd meg képeinket a vízesések birodalmáról!

Mesés színpompa

A táj ezer színbe öltözik, a falavelek bársonyos színkavalkádja és a mesés kék tavak tökéletes harmóniát alkotnak. Nyugodtság és csend uralkodik.

Nézd meg képeinket az őszbe borult tájról!

Jégbe zárt világ

Télen is káprázatos a Plitvicei-táj! Festői a hófödte táj, valamint a csipkefüggönyökké vált vízesések és tavak látványa. Minden csupa jégvirág.

Nézd meg a téli világról készült képeinket!

Tetszenek a képek? Nézd meg élőben is!

Tarts velünk a plitvicei-tavakhoz, és fedezzük fel együtt Horvátország meseszép ékszerdobozát!

Üzenetküldés a Messenger alkalmazáson keresztül